Rodokrozit nyaklánc és karkötő szett kép

     
Pin It


Rodokrozit nyaklánc és karkötő szett

Ár: 8.000 Ft

Raktáron

Szállitási költsgeket nem tartalmazza.


Ezt a szettet azoknak ajánlom, akik fémérzékenyek. Nincs benne semmilyen fém, a kapocs helyett csomózásos technikát alkalmaztam.

A nyaklánc így nagyon nagyra tágítható. A karkötő hossza: 19,5 cm. ( plusz lánccal kérés esetén bővíthető)

A rodokrozit hatásai:


Fizikai hatása

Erősíti a szívet és a szemet. Leginkább a szívre van jó hatással, de látásjavító hatása is van. Segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását. Tisztítja a vért és segít vérmérgezéskor is. Vérellátás javítására és élénkítésére is használják, így megelőzhető az érelmeszesedés. Stabilizálja a vérnyomást és mangántartalma miatt, működésbe lendíti az enzimeket, ezáltal segíti az anyagcserét és szabályozza a vércukorszintet is.

Segít mirigyláz és nyombél gyulladás esetén. Segíti a hasnyálmirigy és a lép működését. Segít emésztési panaszoknál, májbetegségnél, a légutak és a tüdő megbetegedésénél, diabétesznél, vesebetegségeknél. Megszünteti a különböző bőr problémákat és a pattanásokat. Bőrkiütések esetében is alkalmazható. Hatásos migrén, sclerosis multiplex, Parkinson kór esetében. Vese- vagy homloküreg-gyulladás esetében is hatásos.

 

 

Lelki hatása

A szeretet, a szerelem, a szív és a gyengédség kövének tartják, érzelmi válságnál vigasztalást nyújt. Fokozza a figyelmet és a teljesítőképességünket. Alvászavarok és kimerültség esetében éppúgy használhatjuk, mint félelmi állapotoknál. Segítségével elmulaszthatók a viszonylagos félelmek is. Erősíti emlékezetünket és javítja észlelőképességünket. Megtanít az alkotó gondolkodásra. Tetteink is spontánabbá válnak általa.

A párnánk alatt tartva megóv a  félelmektől  és a lidérces álmoktól, főleg gyermekeknél hatásos. Megszabadít a dadogástól, a depressziótól, a gátlásoktól, a hallucinációktól és a kisebbrendűségi érzéstől. Meditációhoz is alkalmazható ez a kristály, tisztító hatással van a szív csakrára és a homlokunkra téve a harmadik szem csakrára is.

 http://gyogyitokovek.network.hu/blog/gyogyito-kovek-cikkei/gyogyito-kovek-rodokrozit

06707742015 - Telefonos megrendelés
h-p. 18.00-20.00

 


Termék részletek


Kategória: Szettek


  
  
  

Kategória filter

  

  

Márka filter

  

  

Cimkék (tag)

  


  

Hirlevél

 
Szeretne értesitéseket kapni emailben a kedvezményekről, különleges ajánlatokról vagy új termékekről?