Reménysugár medál kép

     
Pin It


Reménysugár medál

Ár: 4.000 Ft

Raktáron

Szállitási költsgeket nem tartalmazza.

A medál közepén egy MALACHIT caboson található. A reménység kövének mondják. Gyöngyhímzéses technikával készült. Mélyzöld, a malacit színével harmonizáló Swarovski bicone krisztályokkal díszített.

A medál 4 x 5,5 cm, fekete sordonylánccal együtt adom.

A MALACHIT hatásai:

Pszichikai, lelki hatások:
A Malachit érzelmi és fizikai egyensúlyt teremt, fejleszti az empatikus készséget, intuiciót, éleslétást. Csökkenti a pszichoszomatikus problémákat, mentális problémákat, gyógyítja a diszlexiát. Segíti a tanulást, a lényegi információk tárolását, előhívását, támogatja az új ismeretek hatékony felhasználását. Szélesíti a látókört, ezáltal nyitottabbá, fogékonyabbá válunk az új és eddig ismeretlen dolgok iránt.

Fizikai gyógyhatások: 
A Malachit sejtszintű méregtelenítő kristály, erősíti az immunrendszert, fokozza a máj méregtelenítő hatását, csökkenti a szervezet savasságát. G
yógyítja az aszthmát, epilepsziát, szédülést, látóidegeket, hasnyálmirigyet, a vércukorszintet normalizálja. Az egyik legkiválóbb görcsoldó kristály, oldja a menstruációs görcsöket, izomgörcsöket. Jótékony hatását a duzzanatokra, daganatos megbetegedésekre is kifejti. Erősíti a fogakat, csontokat, izületeket. Gyógyítja a törött csontokat, ficamokat, izületi gyulladást, lépet, mellékpajzsmirigyet. Megkönnyíti a szülést. Ősidőktől a bábák, szülésznők köveként tartják számon.

Spirituális hatások:
A Malachit az átalakulás köve, mind a pozitív, mind a negatív energiákat felerősíti. Jelentős segítség a spiriális energiák földeléséhez. A harmadik szemre helyezve fokozza a tisztánlátást, erősíti a vizualizációt, miközben összehangolja a szívcsakrával a folyamatot, ezzel segítve a feltétel nélküli elfogadást, és a tiszta szándékú fejlődést. Segít összehangolódnunk spirituális vezetőnkkel, felsőbbrendű énünkkel, őrangyalunkkal, feljeszti a felsőbbrendű útmutatás meghallását, és segít a cselekvésben. Bátrabbakká válunk, felismerve és megértve célunkat, lehetőségeinket. Rámutat hibáinkra, spirituális fejlődésünk saját magunk által felállított gátjaira, és segít legyőzni azokat.
Erős tisztító hatásáról ismert. Kiszűri a környezetből a sugárzás minden fajtáját, tisztitja az elektromágnases szmog keltette szennyeződést, elnyelve azt, ezzel védelmezve minket és otthonunkat. Használat előtt és után mindíg tisztítsuk meg!

06707742015 - Telefonos megrendelés
h-p. 18.00-20.00

 


Termék részletek


Kategória: medálok


  
  
  

Kategória filter

  

  

Márka filter

  

  

Cimkék (tag)

  


  

Hirlevél

 
Szeretne értesitéseket kapni emailben a kedvezményekről, különleges ajánlatokról vagy új termékekről?