Adatvédelem

Azzal hogy Ön a Macica Bead (macicabead.hu) weboldalt használja, elfogadja és egyetért a következő adatvédelmi politikával. Ha nem fogadja el az Adatvédelmi Politikában foglalt feltételeket, kérjük azonnal szüntesse meg a weboldal és a szolgáltatásai használatát.

Az adatvédelmi politika időnként változhat a weblap tartalom frissitésekor. Ajánljuk hogy időnként ellenőrizze ezt a lapot hogy mindig tisztában legyen a változásokkal.

Minden személyes adatot amit Ön megoszt velünk mint felhasználó vagy látogató, feldolgozásra kerűl, hogy a Macica Bead (macicabead.hu) szolgáltatásait optimális körlményekben tudja kinálni.

A Macica Bead (macicabead.hu) webplapját Kucharik Gabriella üzemelteti, székhelye Tanár u. 30, Budapest, Budapest, regisztrációs száma 66414706.

A Macica Bead (macicabead.hu) regisztrálási ürlap kitöltése által, a felhasználó kijelenti hogy kifejezetten és egyértelműen beleegyezik, hogy személyes adatait, a Macica Bead (macicabead.hu) adminisztrátorai feldolgozzák és felhasználják az alábbi műveletek érdekében:
  • Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel;
  • A megrendelések feldolgozása;
  • Részvétel külömböző versenyeken, promóciókon és játékokon;
  • Nem kereskedelmi vagy adminisztrativ tipusú üzenetek küldése (módositások a weblapon, felhasználó fiók, stb);
  • Ajánlatok, promóciók, kedvezmények, akciók, reklám és marketing üzenetek küldése a Macica Bead (macicabead.hu) tevékenységeivel kapcsolatban és a harmadik felek tevékenységeivel kapcsolatban amelyekkel a Macica Bead (macicabead.hu) bármilyen természetű kapcsolatban van (beleértvea kereskedelmi tevékenységeket is).
Az üzlet tárolni fogja a személyes adatokat és fel fogja használni a felhasználók informálása érdekében, a Macica Bead (macicabead.hu) fiókok státusszával kapcsolatban, itt beleértve a megrendelések státusszát, fejlődését de a kinált termékek és szolgáltatások értékelését is.

Az online fizetési folyamat alatt kért információk, a fizetési feldolgozás szolgáltatók feltételei hatálya alá tartoznak és ebben az esetben a Macica Bead (macicabead.hu) nem kéri és nem tárolja a kártyájával kapcsolatos részleteket és információkat.

Ha bármilyen kérdése van ezekkel az adatvédelmi feltételekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk a dedikált kapcsolat űrlap segitségével vagy irjon nekünk a következő email cimre: webmaster@example.com.
  
  
  

Kategória filter

  

  

Márka filter

  

  

Cimkék (tag)

  


  

Hirlevél

 
Szeretne értesitéseket kapni emailben a kedvezményekről, különleges ajánlatokról vagy új termékekről?